Profiles
Ivonne Duiser

Ivonne Duiser

Ivonne is sinds het begin van de praktijk in deze vorm (september 2000) maat. Vanaf 1992 werkt Ivonne met kinderen en heeft zij zeven jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt.
Ivonne is sinds september 1999 geregistreerd kinderfysiotherapeut. In 2008 heeft zij haar universitaire studie Bewegingswetenschappen afgerond. Sinds februari 2015 is Ivonne weer werkzaam in de praktijk. Hiervoor heeft ze een periode niet in de praktijk gewerkt aangezien de combinatie van lesgeven op de opleiding Kinderfysiotherapie in Rotterdam en het doen van een promotieonderzoek gericht op schrijfproblemen veel tijd in beslag nam.

Werkdagen: woensdag en vrijdag

BIG-nummer: 99033512004

ivonne@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl

Profiles
Inge Hornis

Inge Hornis

Inge is sinds maart 2006 werkzaam in de praktijk. In 2008 heeft ze haar Professional Master Kinderfysiotherapie afgerond en is zij geregistreerd kinderfysiotherapeut. Per 1 januari 2010 is ze in de maatschap getreden.

Inge werkt vanuit onze praktijk met veel plezier op de dinsdag en donderdag op de Weerklank; speciaal onderwijs, cluster 2, een school voor kinderen met spraak- en / of taalmoeilijkheden.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

BIG-nummer: 89059351304

inge@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl

Profiles
Yoni Rutgers

Yoni Rutgers

Yoni werkt sinds september 2017 bij ons in de praktijk. In 2018 is Yoni afgestudeerd als Master Kinderfysiotherapeut aan de opleiding Kinderfysiotherapie van de Hogeschool van Rotterdam en is zij geregistreerd kinderfysiotherapeut.
Sinds april 2020 is Yoni met een collega een eigen praktijk gestart in Rotterdam Oost. Door de Corona was dit een lastige start, maar inmiddels hebben veel kinderen de weg naar de praktijk gevonden en is het een goed draaiende praktijk. Yoni geeft les aan de opleiding Kinderfysiotherapie in Rotterdam.

Werkdagen: maandag

BIG-nummer: 69915305804

yoni@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl

Profiles
Eveline Heidt – Scholten

Eveline Heidt – Scholten

Eveline is sinds maart 2019 in de praktijk werkzaam.
Sinds 1999 werkt zij als fysiotherapeut met kinderen en in 2003 is zij geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Als kinderfysiotherapeut heeft zij in diverse fysiotherapie praktijken gewerkt in ‘s-Gravenzande, Zoetermeer, Utrecht en Alphen aan den Rijn.
Voordat zij hier startte werkte zij op de kinderafdeling van de Sophia Revalidatie in Den Haag.

Eveline heeft opleidingen gedaan gericht op de sensorische integratie problemen bij kinderen.

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 59045388604

eveline@praktijkvoorkinderfysiotherapie.nl

Profiles
Saskia van Olphen (Kinderfysiotherapeut i.o.)

Saskia van Olphen (Kinderfysiotherapeut i.o.)

Saskia werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk. In de maanden voordat ze startte met werken liep ze stage bij ons aangezien zij de opleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam volgt. Momenteel zit ze in haar laatste jaar van de opleiding en hoopt in de zomer van 2021 af te studeren.
Saskia is werkt bij ons in de praktijk, op de Weerklank en op basisschool de Stromen.

Werkdagen: dinsdag en woensdag

BIG-nummer: 9924842604

Profiles
Audrey van Egmond

Audrey van Egmond

Audrey werkt sinds januari 2020 bij ons in de praktijk als administratief medewerkster.
Audrey heeft onder andere als assistente bij een chiropractor in Gouda gewerkt en als sportmasseur bij verschillende schoonheidssalons.